Ο Γιάννης Σπαλιάρας βλέπει το επαγγελματικό του μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό

21:18 - 16/07/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Λοιπόν με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή σε σειρά του […] The post Ο Γιάννης Σπαλιάρας βλέπει το επαγγελματικό του μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Βλέπω το επαγγελματικό μου μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Λοιπόν με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή σε σειρά του Netfilx. Γιατί, αλήθεια, ο Έλληνας ηθοποιός βλέπει το επαγγελματικό του μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό παρά στο ελληνικό γίγνεσθαι; Έχεις προτάσεις για να δουλέψεις στο εξωτερικό; Η αλήθεια είναι πως, όσο ήμουν στο Ιράν, έστελνα συνέχεια υλικό σε μάνατζερ, αλλά μέχρι τον Αύγουστο έχουν «παγώσει» όλα. Πιστεύω ότι θα είχα ήδη κλείσει κάτι, έτσι όπως πήγαινε το πράγμα, ότι θα ήμουν στο εξωτερικό για τρίτη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο για δουλειά. Πιστεύω να προκύψει κάτι τώρα, που έγινε η αρχή, το ένα φέρνει το άλλο, έχω επαφές, γνωρίζω μάνατζερ… Έκανα το πρώτο μου σίριαλ στο Netfl

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε