Ο Μέμος Μπεγνής δεν πληρώνει τις δόσεις του – «Ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει»

18:33 - 15/07/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Λοιπόν με αφορμή την έναρξη της περιοδείας της παράστασης, […] The post Ο Μέμος Μπεγνής δεν πληρώνει τις δόσεις του – «Ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλληνας ηθοποιός για τα χρέη του: «Ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει»

Μίλησε για όλα σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη….

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Μέμος Μπεγνής δεν πληρώνει τις δόσεις του: Ας με βάλουν φυλακή δεν μ’ ενδιαφέρει

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Λοιπόν με αφορμή την έναρξη της περιοδείας της παράστασης, «Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει».  Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στα οικονομικά του άγχη και τις αγωνίες για την επόμενη μέρα. Ποια είναι η μεγάλη σου αγωνία; Φόβους δεν έχω, έχω αγωνίες. Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν άγχη, γιατί καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην Εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις… Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε… Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει. Έχεις οι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μέμος Μπεγνής: Δεν πληρώνω τις δόσεις μου, ας με βάλουν φυλακή

ΕΛΛAΔΑ  Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Λοιπόν με αφορμή την έναρξη της περιοδείας της παράστασης, «Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει».   Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στα οικονομικά του άγχη και τις αγωνίες για την επόμενη μέρα.   Ποια είναι η μεγάλη σου αγωνία;   Φόβους δεν έχω, έχω αγωνίες. Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν άγχη, γιατί καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην Εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις… Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε… Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει.   Έχ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Έχω σταματήσει να πληρώνω τις δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μ.Μπεγνής: «Έχω πολλά χρέη και δεν πληρώνω δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

O Μέμος Μπεγνής εμφανίστηκε άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του, καθώς γνωστοποίησε ότι δεν πληρώνει τα χρέη του, που είναι πάρα πολλά, ενώ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε δόσεις. Σε συνέντευξη του στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει φτάσει να χρωστάει πολλά λεφτά, καθώς, όπως λέει, «έχω ανασφάλειες για το μέλλον, και ας με βάλουν φυλακή, δεν με ενδιαφέρει». Χαρακτηριστικά, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη μεγάλη του αγωνία: «Φόβους δεν έχω, έχω αγωνίες. Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν άγχη, γιατί καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις. Όλα αυτά τρέχουν, δεν

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μέμος Μπεγνής: «Έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει»

Ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στη σειρά «Άκρως οικογενειακόν», φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» η οποία βασίζεται στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Carole Greep. Με αφορμή την έναρξη της περιοδείας των παραστάσεων, ο Μέμος Μπεγνής, παραχώρησε μία συνέντευξη στο […] The post Μέμος Μπεγνής: «Έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»