Συγκίνησε ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών»

00:21 - 15/07/2020

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ συνομίλησε ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός με την συνάδελφο του, ηθοποιό Ταμίλα Κουλιέβα και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στην σχέση με τον πατέρα του καθώς και την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε ο Γρηγόρης Βαλτινός – Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών

15 Ιουλ. 2020, 00:31 “Δεν ήταν τόσο ξένος. Το DNA υπάρχει. Στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού” Στο Σημείο συνάντησης αντάμωσε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Βαλτινός με την Ταμίλα Κουλίεβα. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για όλα, ενώ ο Γρηγόρης Βαλτινός θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια ιστορία που τον στιγμάτισε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλτινός στην καλή του φίλη, Ταμίλα Κουλίεβα. Μετά από καιρό βρήκαν άλλους συντρόφους. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό και νομίζω ότι συγκλονίστηκε. Νομίζω ότι συγκι

Διαβάστε το στο spoilers

Γρηγόρης Βαλτινός: Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών

Γρηγόρης Βαλτινός: Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μοιράστηκε ο ηθοποιός με τους τηλεθεατές και την ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βαλτινός: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών»

"Λύγισε" ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Εθνική Παίδων: Κλήθηκε ο Κωνσταντίνος Μέγγος του Προμηθέα

Απαλλαγείτε από την υγρασία και τη μούχλα στα παράθυρα με ένα απλό κόλπο

Δανία: Η πιο κουλ πόλη είναι της Ευρώπης είναι η «πόλη των πέντε λεπτών»

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία σε Πάτρα και Αχαΐα για σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024

Πάτρα: Αυτή είναι η 41χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

Πάτρα: Ημερίδα "Δυτική Ελλάδα 2040"