Ταμίλα Κουλίεβα: Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς μου
09:51 - 14/07/2020
«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο, σα να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η Ταμίλα Κουλίεβα συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ. Ερωτηθείσα πώς ο έρωτας την έφερε στη χώρα μας και ποια ήταν τα συναισθήματά της τα πρώτα χρόνια εδώ, η επιτυχημένη ηθοποιός απάντησε:
«Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευθήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών».
«To ‘’εγώ’’ μου έφυγε από μένα και μετατέθηκε στον Στέφανο», είπε αναφερόμενη στον γιο της. Είνα
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν άκουσα ποτέ "μπράβο" από τους δικούς μου, μέχρι...»
Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός...
Διαβάστε το στο ZouglaΤαμίλα Κουλίεβα: Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς μου
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Ταμίλα...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν άκουσα ποτέ "μπράβο" από τους δικούς μου, μέχρι...»
Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Η Ταμίλα Κουλίεβα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤαμίλα Κουλίεβα: «Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς μου. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι…» [video]
Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα "μπράβο" από τους γονείς μου. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι...».
The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς μου. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι…» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΤαμίλα Κουλίεβα: "Δεν άκουσα ποτέ μπράβο από τους γονείς μου - Η μάνα μου δεν με έχει δει στο θέατρο" [Βίντεο]
Η ηθοποιός αποκάλυψε τις αντιρρήσεις που έφεραν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.
Διαβάστε το στο thetoc.gr