Γκάλοπ στους δρόμους της Τουρκίας: «Τρέμει η φωνή μου» - Τι λένε οι Τούρκοι για την εισβολή στη Συρία (Video)

21:03 - 11/10/2019

ΚΟΣΜΟΣ  Γκάλοπ στους δρόμους της Τουρκίας, σχετικά με την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, πραγματοποίησε τουρκικό κανάλι. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ερωτηθέντες από ρεπόρτερ για το τι σκέφτονται σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση της χώρας τους, Τούρκοι πολίτες απάντησαν μεταξύ άλλων: «Πονάει η καρδιά μου. Στενοχωριέμαι παρά πολύ για τους στρατιώτες μας πραγματικά λυπάμαι παρά πολύ. Τρέμει η φωνή μου. Μπορεί να κλάψω. Τζάμπα σκοτώνουν εκεί τα παιδάκια. Θα μου πεις το παιδί σου είναι εκεί; Όχι. Αλλά αυτοί οι στρατιώτες είναι τα παιδιά της πατρίδας μας». «Εγώ σκέφτομαι πως θα είναι κρίμα πολύ για την κοινωνία, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)