Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι αλλά να εξελίσσομαι»

14:12 - 13/07/2020

Τι αποκάλυψε η Άσπα Τσίνα για την περιπέτεια της υγείας της… The post Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι αλλά να εξελίσσομαι» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Ο καρκίνος με βοήθησε να μη φοβάμαι (VIDEO)

Στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not», φιλοξενήθηκε η Άσπα Τσίνα το πρωί της Δευτέρας. Η παίκτρια του J2US μίλησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το μουσικό σόου λέγοντας πως ήταν απαραίτητη καθώς η γιατρός της, της συνέστησε ξεκούραση. Αναφερόμενη στη μάχη της με τον καρκίνο δε δίστασε να εξομολογηθεί πως: «Ο καρκίνος με βοήθησε, πραγματικά όμως. Μου άνοιξε μια τεράστια πόρτα μέσα μου γιατί συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να φοβάσαι, ούτε να «σκας» κυριολεκτικά για τίποτα, απλά να σκέφτεσαι ότι μέσα από ότι περνάς μαθαίνεις και εξελίσσεσαι. Με τον εαυτό μου έχω δουλέψει πολύ και μάλιστα μόνη μου», είπε και συμπλήρωσε: «Τα λάθη δεν αρκεί να τα αναγνωρίζεις και να τα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Άσπα Τσίνα: Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άσπα Τσίνα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.  The post Άσπα Τσίνα: Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατάθεση ψυχής από την Άσπα Τσίνα: "Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι" [Βίντεο]

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μη φοβάμαι»

«Ο καρκίνος με βοήθησε, πραγματικά όμως», δήλωσε η Άσπα Τσίνα, η οποία εξήγησε γιατί έπρεπε ν’ αποχωρήσει από το «Just the 2 of Us».Για τη δύναμη που της έδωσε η περιπέτεια της υγείας της, όταν αντιμετώπισε τον καρκίνο, μίλησε η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο Open πως η οικειοθελής αποχώρησή της από το μουσικό show «J2US» συνέβη επειδή ο γιατρός της της συνέστησε να ξεκουραστεί. Παράλληλα, η κ. Τσίνα, αναφερόμενη στη μάχη της με το καρκίνο, εξομολογήθηκε το εξής: «Ο καρκίνος με βοήθησε, πραγματικά όμως. Μου άνοιξε μια τεράστια πόρτα μέσα μου γιατί συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να φοβάσαι, ούτε να ‘’σκας’’ κυριολεκτικά για τίποτα, απλά να σκέφτεσαι ότι μέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια