Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδερφο του πατέρα μου

12:51 - 13/07/2020

Για την υιοθεσία της και τον άσχημα τρόπο που το έμαθε όταν ήταν 12 χρονών μίλησε...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδερφο του πατέρα μου

Για την υιοθεσία της και τον άσχημα τρόπο που το έμαθε όταν ήταν 12 χρονών μίλησε στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» η Χρύσα Ρώπα. «Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με έδωσαν […] The post Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδερφο του πατέρα μου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Χρύσα Ρώπα: Με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδερφο του πατέρα μου

Η αγαπημένη ηθοποιός Χρύσα Ρώπα μίλησε για την υιοθεσία της από τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα της και το σοκ που υπέστη.Για τη σοκαριστική για την ίδια στιγμή στα δώδεκα χρόνια της, οπότε κι έμαθε πως είναι υιοθετημένη, την αναδοχή της από τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα της και τις σχέσεις της με τους θετούς και μη γονείς της, μίλησε η Χρύσα Ρώπα. Η εξιστόριση της γνωστής ηθοποιού στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» για το πώς μεγάλωσε συγκινεί, καθώς δηλώνει πως «δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Το ποια είμαι σήμερα, έχει διαμορφωθεί βάσει αυτών των εμπειριών». «Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω απ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα

Τουρίστας αστειεύεται με την κατάσταση στη Σαντορίνη και το ελληνικό ίντερνετ έπεσε να τον «φάει»

Καρέ – καρέ η σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς: Τους κατέγραφε κάμερα κλειστού κυκλώματος