Αποκαλυπτική η Γωγώ Γαρυφάλλου για την εποχή “The Wall” – Πόσα λεφτά έπαιρναν για να πιουν ποτό σε μαγαζί της επαρχίας;

11:45 - 13/07/2020

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία μίλησε για τη βάφτιση της κόρης της, το χωρισμό […] The post Αποκαλυπτική η Γωγώ Γαρυφάλλου για την εποχή “The Wall” – Πόσα λεφτά έπαιρναν για να πιουν ποτό σε μαγαζί της επαρχίας; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Γαρυφάλλου: Μετά το «The Wall» πόσα χρήματα έπαιρναν για αρπαχτές στην επαρχία;

Αποκαλυπτική η Γωγώ Γαρυφάλλου για την εποχή «The Wall» σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πόσα λεφτά έπαιρναν για να πιουν ποτό σε μαγαζί της επαρχίας;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκαλύπτει για την εποχή "The Wall" – Πόσα λεφτά έπαιρναν για να πιουν ποτό σε μαγαζί της επαρχίας; (VIDEO)

Για την εποχή που βγήκε από το “The Wall” και τις “αρπαχτές” σε μαγαζιά της επαρχίας, μίλησε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή "Καλοκαίρι not", η Γωγώ Γαρυφάλλου. «Όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»