Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα – «Έπαθα “σεισμό” ψυχολογικά, δεν υπήρχε καμία κατανόηση»

10:36 - 13/07/2020

Σε συνέντευξη που έδωσε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση, μίλησε ανοικτά για την υιοθεσία της, […] The post Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα – «Έπαθα “σεισμό” ψυχολογικά, δεν υπήρχε καμία κατανόηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Έπαθα "σεισμό" ψυχολογικά, δεν υπήρχε καμία κατανόηση (VIDEO)

Η Χρύσα Ρώπα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση, μίλησε ανοικτά για την υιοθεσία της, αλλά και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο το έμαθε στα 12 της χρόνια. "Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδελφο του πατέρα μου. Το έμαθα στα 12 μου χρόνια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, απότομα. Στο δρόμο το έμαθα, όχι από τους ίδιους. Συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα, γιατί ήμασταν καινούργιοι στην πολυκατοικία, και είχαν… ανάψει τα αίματα και έμπαινα εγώ μέσα και είπε η μαμά μου “Νίκο, το παιδί” και είπε αυτή αυτό που έπρεπε να

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»