Χρύσα Ρώπα: Συγκίνησε με την εξομολόγηση της – Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη
20:18 - 12/07/2020
Στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που έμαθε πως είναι υιοθετημένη.
The post Χρύσα Ρώπα: Συγκίνησε με την εξομολόγηση της – Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρύσα Ρώπα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για την υιοθεσία της
Η Χρύσα Ρώπα ήταν ε καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη
ΕΛΛAΔΑ
Για τη στιγμή που έμαθε πως είναι υιοθετημένη, τη σχέση της με τους θετούς της γονείς, αλλά και την αναδοχή από της από τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα της μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση.
«Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Το ποια είμαι σήμερα, έχει διαμορφωθεί βάσει αυτών των εμπειριών», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός στην εκπομπή «Προσωπικά
«Είπα ότι είμαι υιοθετημένη γιατί ήθελα να εκπροσωπήσω παρόμοιες περιπτώσεις είτε ατόμων που έχουν υιοθετηθεί είτε γονέων που έχουν προχωρήσει σε υιοθεσία», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και στη συνέχισε συγκινημένη: «Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία αλλά στο ψέμα. Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου ότα
Διαβάστε το στο topontiki.grΛύγισε η Χρύσα Ρώπα! Ο σοκαριστικός τρόπος που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη
Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Χρύσα Ρώπα μίλησε για όλα στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση!
Διαβάστε το στο astrology.gr