Πεδουλάκης: «Μας άρεσε η διάθεση που δείξαμε»

20:18 - 03/11/2019

Μιλώντας για την εύκολη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στη Λάρισα, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι παίκτες, όπως επίσης και στην διαχείριση των πολλών αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα και στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο πρόσωπο που…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την εύκολη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στη Λάρισα,   στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι παίκτες, όπως επίσης και στην διαχείριση των πολλών αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα.Αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» δήλωσε: ««Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας άρεσε η διάθεση που δείξαμε. Είχαμε πάρα πολλές ασίστ και στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε πέντε παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα, ομάδα η οποία εκπροσωπεί μια μεγάλη περιφέρεια».Και κατέληξε λέγοντας: «Για τη Λάρισα είναι νωρίς ακόμη. Ο προπονητής έχει την τεχνογνωσία. Η εμπειρία μου, μου λέει πως εάν μείνεις ψύχραιμος, στο τέλος τα καταφέρνεις. Η εμπειρία παίζει ρόλο.»

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ναν στο Gazzetta: «Νιώθω ασταμάτητος, απλά είμαι ο εαυτός μου»

Βερβεσός για το πόρισμα στα Τέμπη: «Αν θα πρέπει να παραιτηθεί κάποιος, ας παραιτηθεί κανένας υπουργός» (vid)

F1 - Ιαπωνία: Ταχύτερος ο Πιάστρι σε ένα χαοτικό FP2 στη Σουζούκα

ΑΠΟΕΛ: Απείχαν από την προπόνηση λόγω οφειλών οι ποδοσφαιριστές του

Σκηνή από ταινία τρόμου: Γιγαντιαίος αλιγάτορας διακόπτει παιχνίδι γκολφ στις ΗΠΑ (vid)

ΟΦΗ: Ο κόσμος άρχισε να... εξαφανίζει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια!