Η Χαρά Βέρρα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της

13:53 - 11/07/2020

AgrinioPress Η Χαρά Βέρρα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ` Η Χαρά Βέρρα βρίσκεται στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 30 χρόνια και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η ίδια και η οικογένεια της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δύο κόρες της και την 8χρονη εγγονή της Χαρούλα, που αντιμετωπίζει ένα πολύ … Η Χαρά Βέρρα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρά Βέρρα: Συγκλονίζει η γνωστή τραγουδίστρια για το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε η Χαρά Βέρρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τις 2 κόρες της αλλά και την 8χρονη εγγονή της, που αντιμετωπίζει ένα σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς, ενώ οι γιατροί δεν έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση. -Μάθαμε πολλές πληροφορίες για σένα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το σόου σ’ έφερε αντιμέτωπη με πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά σου, με ιστορίες της ζωής σου που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είπα ότι είμαι η νονά του Γιαννάκη, που είναι ο γιος του άντρα μου, ότι έχω δύο κόρες... Γι’ αυτόν το λόγο απέφευγα να πάω στο σόου. Απέφευγα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή... -Το έκανες, όμως... Γιατί; Ναι, το έκανα, μ’ έπιασε η ευα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»