Δένδιας για Αγιά Σοφιά: Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου και την UNESCO για την πρόκληση

18:10 - 10/07/2020

Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση που συνιστά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και για την UNESCO, η απόφαση που ακυρώνει το διάταγμα του Κεμάλ Ατατούρκ το 1934, για την προστασία της Αγίας Σοφίας διά της μετατροπής της σε Μουσείο».Αυτή είναι η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια για την προκλητική απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Δείτε την ανάρτηση: {https://twitter.com/NikosDendias/status/1281596663946194947?s=20}

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας για Αγιά Σοφιά: Ενημέρωσα τους ΥΠΕΞ της ΕΕ

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πως ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργούς Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. «Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση που συνιστά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και για την UNESCO η απόφαση που […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Δένδιας για Αγιά Σοφιά: Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση

«Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση που συνιστά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και για την UNESCO» λέει ο Νίκος Δένδιας The post Δένδιας για Αγιά Σοφιά: Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα