Θα σου «βγουν» τα μάτια: Η πολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη - Έχει πισίνα, γυμναστήριο και σολάριουμ (βίντεο)

12:47 - 10/07/2020

Στην υπερπολυτελή βίλα του μας ξενάγησε ο Νίκος Κοκλώνης. Η βίλα του παρουσιαστή του J2US διαθέτει εκτός από μια τεράστια πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, σολάριουμ και σάουνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να μπει κάποιος στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής. Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στο J2US αλλά και το Celebrity Travel, το οποίο δεν απέκλεισε να επιστρέψει αν και εφόσον το επιτρέψει ο κορωνοϊός. Ο παρουσιαστής του J2US εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως το φαγητό είναι η αδυναμία του και ιδιαιτέρως τα γλυκά. «Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θα σου «βγουν» τα μάτια: Η πολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη – Έχει πισίνα, γυμναστήριο και σολάριουμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην υπερπολυτελή βίλα του μας ξενάγησε ο Νίκος Κοκλώνης.   Η βίλα του παρουσιαστή του J2US διαθέτει εκτός από μια τεράστια πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, σολάριουμ και σάουνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να μπει κάποιος στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής. […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις