Θα σου «βγουν» τα μάτια: Η πολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη - Έχει πισίνα, γυμναστήριο και σολάριουμ (βίντεο)
12:47 - 10/07/2020
Στην υπερπολυτελή βίλα του μας ξενάγησε ο Νίκος Κοκλώνης.
Η βίλα του παρουσιαστή του J2US διαθέτει εκτός από μια τεράστια πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, σολάριουμ και σάουνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να μπει κάποιος στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής.
Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στο J2US αλλά και το Celebrity Travel, το οποίο δεν απέκλεισε να επιστρέψει αν και εφόσον το επιτρέψει ο κορωνοϊός.
Ο παρουσιαστής του J2US εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως το φαγητό είναι η αδυναμία του και ιδιαιτέρως τα γλυκά.
«Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποί
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θα σου «βγουν» τα μάτια: Η πολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη – Έχει πισίνα, γυμναστήριο και σολάριουμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην υπερπολυτελή βίλα του μας ξενάγησε ο Νίκος Κοκλώνης. Η βίλα του παρουσιαστή του J2US διαθέτει εκτός από μια τεράστια πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, σολάριουμ και σάουνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να μπει κάποιος στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής. […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr