Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχεται – «Έχω βρεθεί σε σχέση για να μην είμαι μόνη μου»

20:39 - 08/07/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή […] The post Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχεται – «Έχω βρεθεί σε σχέση για να μην είμαι μόνη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχεται: Έχω βρεθεί σε σχέση για να μην είμαι μόνη μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων για το «Υπέροχο μου διαζύγιο». Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ παραδέχθηκε πως έχει συμβεί να βρεθεί σε σχέση για να μην είναι μόνη της. «Αυτό που λέει η ηρωίδα στην παράσταση, ότι φοβάται τη μοναξιά, οπότε επιλέγει ένα σύντροφο για να μην είναι μόνη της, πιστεύω ότι το έχουμε νιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Σου έχει συμβεί να είσαι με κάποιον άνθρωπο για το λόγο αυτό; Στο παρελθόν, τώρα όμως όχι, με τίποτα. Έχει συμβεί να είμαι σε μια σ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων για το «Υπέροχο μου διαζύγιο». The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Α. Παλαιολόγου αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σχέση για να μην είμαι μόνη μου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων για το «Υπέροχο μου διαζύγιο» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ερωτικής της ζωής. «Αυτό που λέει η ηρωίδα στην παράσταση, ότι φοβάται τη μοναξιά, οπότε επιλέγει ένα σύντροφο για να μην είναι μόνη της, πιστεύω ότι το έχουμε νιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Σου έχει συμβεί να είσαι με κάποιον άνθρωπο για το λόγο αυτό; Στο παρελθόν, τώρα όμως όχι, με τίποτα. Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου, αλλά αυτό συνέβη παλιά, τώρα είμαι πολύ επιλεκτική στις σχέσεις που κάνω, επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η μοναξιά μου. Όταν λέω μοναξιά, εννοώ τη

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying»

Γιώργος Παπακώστας: «Μύριζαν τα φαγητά μου στην Ελένη Μενεγάκη και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της»