Α. Τσάπης: «Ζούσαμε σε ένα σπίτι 3 οικογένειες - Η τουαλέτα ήταν στην αυλή» (βίντεο)

14:29 - 08/07/2020

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την καριέρα του στην τηλεόραση μίλησε ο ηθοποιός Άρης Τσάπης σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή.  «Γεννήθηκα στην Αυλώνα και ήρθα όταν ήμουν δύο ετών. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα, ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι πράγματα, είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να αρχίσει τη ζωή του από το μηδέν.Δεν ήρθαν μόνο οι γονείς μου, ήρθαν όλοι και οι θείοι μου. Είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα. Να πληρώνεις ενοίκιο, για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, είναι δύσκολο. Θυμάμαι ακόμα πως μέναμε σε ένα σπίτι με αυλή τρεις οικογένειες, εγώ και οι δύο μου θείοι, με την τουαλέτα στην αυλή, δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι» είπε ο Άρης Τσάπης στα «Μεσάνυχτ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις