Όταν η Βίκυ Κουλιανού «ζαλίζει» το διαδίκτυο με την σιλουέτα της

21:48 - 07/07/2020

Λίγο πριν «βουτήξει» στο νέο της καλλιτεχνικό εγχείρημα, η Βίκυ Κουλιανού φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να απολαύσει το καλοκαίρι στο […] The post Όταν η Βίκυ Κουλιανού «ζαλίζει» το διαδίκτυο με την σιλουέτα της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν η Βίκυ Κουλιανού "ζαλίζει" το διαδίκτυο με την σιλουέτα της (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν «βουτήξει» στο νέο της καλλιτεχνικό εγχείρημα, η Βίκυ Κουλιανού φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να απολαύσει το καλοκαίρι στο μέγιστο βαθμό. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, η Βίκυ Κουλιανού αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πλήθος καθημερινών στιγμών της. Έτσι και το απόγευμα της Τρίτης, η Βίκυ Κουλιανού επέλεξε να δημοσιεύσει μια εξαιρετικά θερμή φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό στην πισίνα. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε «βροχή» απ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»