Δόμνα Κουντούρη: Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου

11:39 - 07/07/2020

«Αυτοί που ήταν πολύ κοντά μου, έμειναν κοντά μου και με βοήθησαν και με στήριξαν».

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Κουντούρη: «Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου»

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη της Δόμνας Κουντούρη που ξεχώρησε μέσα από το Fame Story

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δόμνα Κουντούρη: Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή χάνεις τα λογικά σου

Lamianow.gr Δόμνα Κουντούρη: Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή χάνεις τα λογικά σου Η Δόμνα Κουντούρη που πριν από αρκετά χρόνια γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για μία συναισθηματική απογοήτευση που πυροδότησε την διπολική διαταραχή, ενώ εξήγησε τι αισθάνεται ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός ψυχωτικού επεισοδίου. «Ήμουν και είμαι πολύ επιλεκτική στους ανθρώπους που […] Δόμνα Κουντούρη: Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή χάνεις τα λογικά σου Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δόμνα Κουντούρη: "Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου" (video)

"Δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Περού: Η Κίνα χτίζει λιμάνι στην "πίσω αυλή" των ΗΠΑ

Axios: "Μουρμούρες" στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ - Ο Μασκ τσακώθηκε με τον δικηγόρο και συνεργάτη του προέδρου

Χανιά: "Αδέσποτες" σφαίρες τρύπησαν την οροφή κλειστού γηπέδου και προκάλεσαν εισροή υδάτων

Συρίγος για διαγραφή Σαμαρά: "Ξεπέρασε τα όρια της καλόπιστης κριτικής, ο πρωθυπουργός δεν είχε άλλη επιλογή" (Βίντεο)

Μονακό: Σπανούλης στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ομπράντοβιτς - Τι γράφει η "Marca"

"Πυρά" Μακάριου Λαζαρίδη σε Αντώνη Σαμαρά: "Κακώς έγιναν τα "Ζάππεια" - Μαθήματα πατριωτισμού δεν δεχόμαστε από κανέναν" (Βίντεο)