Κ.Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: «Αυτό που βλέπετε δεν είναι αυτό που θα είναι»

10:02 - 07/07/2020

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, δήλωσε σχετικά με τον Μεγάλο Περίπατο πως «αυτό που βλέπετε, δεν είναι αυτό που θα είναι. Να εξηγήσουμε τι κάνουμε. Όλες οι μεγάλες πόλεις του πλανήτη πριν κάνουν μόνιμες αλλαγές, περνάνε από μια προσωρινή - πιλοτική - δοκιμαστική φάση. Η λογική ποια είναι; Πριν βάλω μέσα τις μπουλντόζες, πριν αρχίζω να χτίζω πρώτα από όλα, τεστάρω τη μελέτη μου στην πραγματική ζωή και την βάζω σε διαβούλευση και στην πράξη». Και συμπλήρωσε «για παράδειγμα, Πανεπιστημίου, με ρωτάνε και μου λένε γιατί στην Πανεπιστημίου αφού έχουμε τόσο πλατιά πεζοδρόμια. Και η απάντηση είναι ότι έχουμε ένα μόνιμο έργο, θα το ανακοινώσουμε πάρ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης για τον Μεγάλο Περίπατο: Αυτή δεν είναι η τελική μορφή του έργου

«Πριν βάλω μέσα τις μπουλντόζες, τεστάρω τη μελέτη μου στην πραγματική ζωή», εξήγησε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις