Αρπαγή ανήλικης: Νέα στοιχεία για την 33χρονη - Είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της

10:44 - 06/07/2020

Δεν έχουν τέλος, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης, μετά την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της. Η κατηγορούμενη τέσσερις μήνες πριν απαγάγει την ανήλικη φέρεται πως είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της, η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία. «Στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή, ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κιόλας. Μου είπε δε ότι το κατήγγειλε κιόλας στην αστυνομία» αναφέρεται στην έγκληση του συζύγου της, σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας. Σημειώ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις