Απολογείται ο βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: «Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις»

10:17 - 06/07/2020

Την απάντηση του για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν -εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού- σε γλέντι στην Αλίαρτο έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας που έδωσε το παρών το βράδυ του Σαββάτου. «Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας παραδεχόμενος ότι «στον χορό υπήρχε κόσμος». Κουτσούμπας: «Μου ζήτησαν να σύρω το χορό» «Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω το χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: Μήπως να το ξανασκεφτούμε για τα πανηγύρια;

Οι εικόνες στο γλέντι στην Αλίαρτο προκάλεσαν, δικαίως, σάλο. Όχι μόνο γιατί όπως προκύπτει από τις εικόνες που ανέβηκαν στα social media αλλά και γιατί ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: Μήπως να το ξανασκεφτούμε για τα πανηγύρια; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις