O Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά αν πιστεύει τον Θεό

08:30 - 06/07/2020

Τι είπε για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου»

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την πίστη του στον Θεό απάντησε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΒΗΜΑgazino”

Διαβάστε το στο in.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου»

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την πίστη του στον Θεό απάντησε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΒΗΜΑgazino”

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και η ανύπαρκτη σχέση του με τον Θεό

ΕΛΛAΔΑ  Στη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και την ανύπαρκτη σχέση του Θεό αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο περιοδικό ΒΗΜΑgazino. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε ότι δεν πιστεύει στον Θεό, αν και θαυμάζει και πολλές φορές ζηλεύει όσους το κάνουν. «Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έτσι εξηγούνται όλα! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντάει για το αν πιστεύει στον Θεό

Τι είπε για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Για τη σκληρή μάχη που έδωσε όταν ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα αλλά και τη σχέση του με τον Θεό μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εσείς στον Θεό πιστεύετε; Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν πιστεύω στον Θεό!

Συνέντευξη στο “ΒΗΜΑgazino” και στην Έρη Βαρδάκη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό αλλά και για τον καρκίνο που πέρασε. Εσείς στον Θεό πιστεύετε; Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ματέο Μποτσέλι: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλία

Ηλεκτρικός: Απεργία αύριο (20/11) στον ΗΣΑΠ - Πώς θα κινηθούν τα τρένα

Ο Σόνι Μπόνο σκέφτηκε κάποτε να σκοτώσει την Σερ

Μετρό: Απεργία αύριο (20/11) - Οι ώρες που θα γίνουν τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3

Μήνυμα Λαβρόφ στη Δύση: Μελετήστε προσεκτικά το νέο μας πυρηνικό δόγμα - Δεν είναι απειλή, αλλά ενημέρωση

Lantzounato Herbs: Οι Μεσσήνιοι που αρωματίζουν Ευρώπη και Αυστραλία με τη ρίγανή τους