Μαρκέλλα: Έτσι νάρκωσε η 33χρονη τη 10χρονη - «Μούδιασε το σώμα μου»

18:27 - 05/07/2020

Αποσπάσματα από την ανατριχιαστική απολογία της 10χρονης Μαρκέλλας, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια της αδίστακτης 33χρονης, ήρθαν στο «φως».

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Πώς η 33χρονη νάρκωσε το ανήλικο- Μούδιασε το σώμα μου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Μαζί σου, το 10χρονο κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως η 33χρονη γυναίκα την ανάγκασε να πιει έναν χυμό, με τον οποίο προφανώς της χορήγησε τα ναρκωτικά και να μπει στη μπανιέρα μαζί της.   Κάποια στιγμή μου έδωσε φαγητό και χυμό. Ο χυμός ήταν πολύ πικρός και μου έκανε εντύπωση. Τη συγκεκριμένη συσκευασία με το χυμό, την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο σπίτι μου και μου άρεσε. Αυτός όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπουκάλι ήταν ανοιχτό και με πίεσε να τον πιω. Μετά από λίγο μούδιασε το σώμα μου και ήθελα να κοιμηθώ, είπε αρχικά το κορίτσι στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση και στη συνέχεια μπήκε σε ακόμη πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες, αναφέροντας με

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Το Kia EV6 GT έγινε πιο δυνατό και με στοιχεία από το Ioniq 5 N

Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του - Πώς να το υπολογίσετε μόνοι σας online

Σε ποια χώρα μία BMW κοστίζει όσο μια Ferrari;

Ο χειρότερος υπάλληλος στην Ιστορία: Το λάθος του που κόστισε... 135.000.000 δολάρια στη NASA

Βαρύ πένθος για τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό - Έχασε τον πατέρα του

Αγρίνιο: Ανείπωτος θρήνος για τα δύο αδέλφια - Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας τους