Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια – «Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

16:30 - 05/07/2020

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΒΗΜΑgazino” και την […] The post Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια – «Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη. Εσείς στον Θεό πιστεύετε; Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας. Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Είπα ο καρκίνος έκανε τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου-Συνέντευξη

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο απάντησε ο The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Είπα ο καρκίνος έκανε τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου-Συνέντευξη appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος:«Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

ΕΛΛAΔΑ  Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή που παραχώρησε στο “ΒΗΜΑgazino” ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εσείς στον Θεό πιστεύετε; Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας. Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στρ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου

Στο ΒΗΜΑgazino παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.   Εσείς στον Θεό πιστεύετε; Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας. Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στρα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε