Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη στο «Μαζί σου»: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου» Video

16:00 - 05/07/2020

Η Μαρία Καρλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, στο πλευρό ενός άντρα. The post Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη στο «Μαζί σου»: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου» Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη στο «Μαζί σου»: “Μπήκαμε στο ασανσέρ και με χτυπούσε με μπουνιές”

Η Μαρία Καρλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, στο πλευρό ενός άντρα, με ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη στο «Μαζί σου»: “Μπήκαμε στο ασανσέρ και με χτυπούσε με μπουνιές” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της (VIDEO)

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό ενός πρώην συντρόφου της, ο οποίος την κακοποιούσε, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις. «Αυτοί οι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει να φέρονται. Θέλουν να σε κάνουν υποχείριο τους, για να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτούς. Ότι είσαι αδύναμη και πρέπει πάντα να στηρίζεσαι πάνω τους. Όταν καταλάβεις τι άνθρωπος είναι και τον ξεγυμνώσεις, απλά φεύγεις από δίπλα του. Θέλω να μιλήσω και πρέπει να μιλήσω. Για τις γυναίκες που περνούν χειρότερες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι πρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες […] The post Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

BINTEO: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της

BINTEO: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της 05/07/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»