Η Ντέμη Γεωργίου διαψεύδει την Κατερίνα Λένη – «Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά»

13:27 - 05/07/2020

Στην κουζίνα του Dot μπήκε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef όπου έδειξε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ένα βίγκαν καλοκαιρινό σάντουιτς. […] The post Η Ντέμη Γεωργίου διαψεύδει την Κατερίνα Λένη – «Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμη Γεωργίου – MasterChef: Η Κατερίνα Λένη δεν με τσάκωσε ποτέ να τρώω σαλάμια

«Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ, οπότε είχα ότι θα μπορούσες να φανταστείς», λέει η πρώην παίκτρια του MasterChef

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Ντέμη Γεωργίου διαψεύδει την Κατερίνα Λένη: Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά (VIDEO)

Στην κουζίνα του Dot μπήκε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef όπου έδειξε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ένα βίγκαν καλοκαιρινό σάντουιτς. Η Ντέμη μίλησε για την απόφασή της να γίνει βίγκαν, ενώ ξεκαθάρισε πως η Κατερίνα Λένη ποτέ δεν την έπιασε να τρώει κρυφά στην κουζίνα. «Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό

Διαβάστε το στο thestival.gr

MasterChef: Πυρά από Ντέμη Γεωργίου για Κατερίνα Λένη: «Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά»

Τι είπε η Ντέμη Γεωργίου για την Κατερίνα Λένη… The post MasterChef: Πυρά από Ντέμη Γεωργίου για Κατερίνα Λένη: «Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διαψεύδει την Κατερίνα η Ντέμη: «Δεν με τσάκωσε ποτέ να τρώω στα κρυφά σαλάμι»

ΕΛΛAΔΑ  Διέψευσε μέσω του Dot η Ντέμη Γεωργίου την Κατερίνα Λένη που είχε δηλώσει πως την είχε πιάσει να τρώει κρυφά… σαλάμια στο ψυγείο του MasterChef. “Είμαι πέντε χρόνια πια βίγκαν. Έπαθε η Άλκηστις μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια, ρυζάκι και τέτοια είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον”. “Ό

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Ν.Γεωργίου «καρφώνει» την Κ.Λένη - «Δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά το βράδυ δεν συνέβη ποτέ αυτό» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου, η βίγκαν σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4. Μάλιστα, μεταξύ άλλων «κάρφωσε» την Κατερίνα Λένη λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν την έπιασε να τρώει σαλάμια.  «Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. ​Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. ​Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ντέμη Γεωργίου: "Η Κατερίνα ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά το βράδυ" (video)

"Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»