Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ»

00:21 - 05/07/2020

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε για το απευθείας φάουλ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ, τονίζοντας πως ο Ίνγκασον τον ώθησε σε αυτή την εκτέλεση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαηλίδης: Ίνγκασον και Μαουρίσιο με παρότρυναν να εκτελέσω το φάουλ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό να αναφέρεται στην παρότρυνση που είχε από δύο συμπαίκτες του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: Για το γκολ που σημείωσε: «Δουλέψαμε την συγκεκριμένη φάση και βγήκε και στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάς από τις ακαδημίες ο στόχος είναι να φτάσεις στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστείς όσο περισσότερο γίνεται. Βήμα-βήμα και με σκληρή δουλειά έρχεται και η ανταμοιβή. Είναι δύσκολο να πας στην πρώτη ομάδα από την Κ19, αλλά σε βοηθούν οι συμπαίκτες σου και όπως είπα πριν δουλειά με την δουλειά ανταμείβεσαι». Για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Καταλαβαίνουμε την

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον με παρότρυνε να το εκτελέσω»

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος γλίτωσε την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μιχαηλίδης: «Έτσι πήρα την απόφαση να εκτελέσω το φάουλ»

O νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε για το […] Το άρθρο Μιχαηλίδης: «Έτσι πήρα την απόφαση να εκτελέσω το φάουλ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ»

Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ» 05/07/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΠΑΟΚ: Οικογενειακές στιγμές στη Ρουμανία για τον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 17-9: Πήρε τη νίκη και διεύρυνε την απόσταση από την κορυφή

Γουόριορς: Η... τρέλη σεζόν rollercoaster της παρέας του Κάρι

ΑΕΛ: Μαθηματικά πρωταθλήτρια αν κερδίσει το ντέρμπι με τον Ηρακλή που ακολουθεί

Είναι πλέον επίσημο: Ο Ted Lasso θα επιστρέψει με 4η σεζόν

ΑΕΚ: Με Πινέδα η παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής Μεξικού (vid)