Βασιλική Ανδρίτσου: «Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά» (Photos)
21:42 - 02/11/2019
Η Βασιλίκη Ανδρίτσου προτιμά να είναι επιλεκτική και προσεκτική στις κινήσεις της. Ο ευθύς και ντόμπρος χαρακτήρας της την καθιστά εκτός από ταλαντούχα και μοναδική.…
The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά» (Photos) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλική Ανδρίτσου: Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά
Η Βασιλίκη Ανδρίτσου μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», για το αν μοιάζει με την ηρωίδα της και αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.
Πόσο όμορφα συναισθήματα σας δημιουργεί το γεγονός ότι ή σειρά «Πολυκατοικία», που σημείωσε στο παρελθόν μεγάλη επιτυχία, επανήλθε φέτος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;
«Να τονίσω ότι δεν είναι η ίδια σειρά, είναι το ίδιο κόνσεπτ. Αλλά είναι τελείως διαφορετικοί ρόλοι. Παίζουμε κάποιοι από την παλιά «Πολυκατοικία», ο Πουρσανίδης, ο Χαϊκάλης και εγώ, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. Το κόνσεπτ μου αρέσει, όπως μου άρεσε και το πρώτο. Περνάμε ωραία και χώρα μάλιστα που έχει πάει και στη σωστή ώρα προβολής του το σ
Διαβάστε το στο thestival.gr