Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου – «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος»

16:15 - 04/07/2020

Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου – «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος (VIDEO)

Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο Ετεοκλής, μάλιστα, απάντησε και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του. «Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος»

Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. The post Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»