Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου – «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος»
16:15 - 04/07/2020
Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […]
The post Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου – «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος (VIDEO)
Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Ο Ετεοκλής, μάλιστα, απάντησε και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.
«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.
Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για
Διαβάστε το στο thestival.grΕτεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος»
Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
The post Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr