Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»​​​​​​​

07:57 - 04/07/2020

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς νέα αστοιχεία έρχονται στο «φως» - Τι αποκάλυψε η μικρή…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή μαθήτριας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά» - Η 10χρονη κατέθεσε με λεπτομέρειες

Η ανήλικη θυμάται πολλά και με κάθε λεπτομέρεια

Διαβάστε το στο lifo.gr

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς για τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της 33χρονης κοκκινομάλλας, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης.

Διαβάστε το στο real.gr

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά», κατέθεσε η 10χρονη

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά», κατέθεσε η 10χρονη Σαβ, 04/07/2020 - 11:48

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»​​​​​​​

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς νέα αστοιχεία έρχονται στο «φως» - Τι αποκάλυψε η μικρή μαθήτρια στους αστυνομικούς για την 33χρονη

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά», κατέθεσε η 10χρονη

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρκέλλα σχετικά με τις ώρες που πέρασε με την 33χρονη, η…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αρπαγή Μαρκέλλας: “Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά”

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς για τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της 33χρονης κοκκινομάλλας, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης. «Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: “Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες”. Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

.Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η […] Το άρθρο .Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ανατριχιαστικές περιγραφές από τη 10χρονη - «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Ανατριχιαστικές περιγραφές από τη 10χρονη - «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά» 04/07/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αρπαγή 10χρονης: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Τι αποκάλυψε η μικρή μαθήτρια στους αστυνομικούς για την 33χρονη.Αποκαλύψεις για τις 44 ώρες κράτησης της από την 33χρονη κοκκινομάλλα έδωσε η 10χρονη στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου. «Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: «Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες». Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες. Άκουσα μια γυναίκα να της λέει στο τηλέφωνο ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή. Η Ειρήνη έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω κάτω την επιταγή που σας έλεγα» είπε η 10χρονη. Η κοκκινομάλλα ζήτησε σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συγκλονίζει η 10χρονη – «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Κατάθεση με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έδωσε στις Αρχές η μικρή Μαρκέλλα Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, […] The post Απαγωγή Μαρκέλλας: Συγκλονίζει η 10χρονη – «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Καιρός: Υποχωρεί το ατμοσφαιρικό βουνό και φέρνει νέο κύμα ψύχους στην Ελλάδα - Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Εορτολόγιο 26 Νοεμβρίου: Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία αύριο

Βασίλης Κορκίδης: Η Black Friday καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο εκπτωτικό γεγονός

Το EX40 είναι το οικογενειακό ηλεκτρικό της Volvo

Λόρδος Colin Renfrew: Η δήλωση της Λίνας Μενδώνη για τον θάνατο του σπουδαίου φιλέλληνα

«Καθαρή Εβδομάδα»: Το Σάββατο ανάψαμε την Κίτρινη Καρδιά προς τιμήν των ανθρώπων της καθαριότητας