Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα

10:48 - 03/07/2020

Δύσκολες στιγμές πέρασαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Καλιφόρνια η μεγάλη τους […] The post Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αμαλία Κωστοπούλου σε κέντρο αποκατάστασης μετά το σοβαρό ατύχημα

«Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, μετά το σοβαρό ατύχημα της Αμαλίας

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Αμαλίας Κωστοπούλου μετά το σοβαρό τροχαίο

Εσπευσμένα στις ΗΠΑ ταξίδεψε η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα (VIDEO)

Δύσκολες στιγμές πέρασαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Καλιφόρνια η μεγάλη τους κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου. Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το στοπ και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Αμαλία. Μέσα από το “Πρωινό”, ο Άρης Καβατζίκης περιέγραψε πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή: «Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την Αμαλία Κωστοπούλου, είχε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες… Επειδή έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία, κινδύνευσε πολύ η Αμαλία, έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει, αυτό είναι το πιο αισιόδοξο. Οι γονείς της είναι καλ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά το σοβαρό τροχαίο (video)

Υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»