Ηλίας Ψινάκης: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον Γιάννη Σπανό

16:45 - 02/11/2019

Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη […] The post Ηλίας Ψινάκης: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον Γιάννη Σπανό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΛΛAΔΑ  Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος «έφυγε» την περασμένη εβδομάδα.  Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Σπανό.  «40 χρόνια φίλοι...Όπως ταπεινά και αθόρυβα έζησες και δημιούργησες έτσι ταπεινά και αθόρυβα έφυγες αγαπημένε μου φίλε. Να μου τούς φιλήσεις όλους εκεί επάνω...#giannisspanos», επισήμανε.  Γιάννης ΣπανόςΨινάκηςαντίοHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική κοινωνία. Ο καλός του φίλος, ο Ηλίας Ψινάκης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Γιάννη Σπανό με δύο συγκινητικά λόγια. Η ανάρτηση που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»