«Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας»

17:06 - 02/07/2020

Ο Χρήστος Ζώτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post «Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

«Ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας, είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία και μπορώ να σου πω ότι γίναμε φιλαράκια». «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μια πολύ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

«Ζεσταίνομαι πάρα πολύ γι’ αυτό μου αρέσει να κυκλοφορώ ημίγυμνος» τόνισε ο πρώην συνεργάτης της Κωνσταντίνας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

"Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας" (VIDEO)

Ο Χρήστος Ζώτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US. «Όσο είμαι ξανθός δεν έχω βγει κανένα ραντεβού. Ο μπαμπάς μου ήταν ιπτάμενος στρατιωτικός, δεν ήξερε να έχω σκουλαρίκια κι έτσι ξεκίνησα να κάνω τατουάζ. Ήθελα κι εγώ να γίνω ιπτάμενος, πέρασα στη σχολή Ικάρων, αλλά με έκοψαν γιατί στα μάτια έχω μερική δυσχρωματοψία. Η μητέρα μου ήξερε ότι διορθώνεται το θέμα στα μάτια, αλλά δεν το είπε γιατί δεν ήθελε να γίνω κι εγώ ιπτάμενος, φοβόταν. Ζεσταίνομαι πάρα πολύ γι’ αυτό μου αρέσει να κυκλοφορώ ημίγυμνος. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μια πολύ ωραία

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας»

Ο Χρήστος Ζώτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US. Το άρθρο «Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επειδή…

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για την παρουσιάστρια; Όσο είμαι ξανθός δεν έχω βγει κανένα ραντεβού. Ο μπαμπάς μου ήταν ιπτάμενος στρατιωτικός, δεν ήξερε να έχω σκουλαρίκια κι έτσι ξεκίνησα να κάνω τατουάζ. Ήθελα κι εγώ να γίνω ιπτάμενος, πέρασα στη σχολή Ικάρων, αλλά με έκοψαν γιατί στα μάτια έχω μερική δυσχρωματοψία. Η μητέρα μου ήξερε ότι διορθώνεται το θέμα στα μάτια, αλλά δεν το είπε γιατί δεν ήθελε να γίνω κι εγώ ιπτάμενος, φοβόταν. Ζεσταίνομαι πάρα πολύ γι’ αυτό μου αρέσει να κυκλοφορώ ημίγυμνος. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία και μπορώ να σου πω ότι γίναμε φιλαράκια. Μιλάμε πλέον πολύ καλά. Δεν ξέρω αν μπορώ να την δω ερωτικά, ξεκίνησε φιλικά η σχέση μας

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»