Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο πρώην σύζυγος της κοκκινομάλας αν@μαλι@ρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της
13:29 - 02/07/2020
Έγκληση κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής 10χρονης υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους. Ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. «Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απαγωγή Μαρκέλλας: Μήνυση κατά της 33χρονης δράστριας κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της
Ο πρώην σύζυγός της «κοκκινομάλλας», η οποία κατηγορείται για της απαγωγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.
Διαβάστε το στο tanea.grΕξοργισμένος ο πρώην σύζυγος της Μούρθου. Κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον της
Έγκληση κατά της Ειρήνης Μούρθου που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους. Ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν τον γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδ
Διαβάστε το στο spoilers