“Ο βιασμός μου δεν ολοκληρώθηκε επειδή αντέδρασα”, φέρεται να λέει η 45χρονη από τη Ναύπακτο

13:48 - 01/07/2020

AgrinioPress “Ο βιασμός μου δεν ολοκληρώθηκε επειδή αντέδρασα”, φέρεται να λέει η 45χρονη από τη Ναύπακτο Η Ναύπακτος στο επίκεντρο με την καταγγελία 45χρονης γυναίκας στην αστυνομία. “Ο βιασμός μου δεν ολοκληρώθηκε επειδή αντέδρασα”, φερεται να υποστηρίζει Να βιάσει μια 45χρονη γυναίκα που έκανε το μπάνιο της στην παραλία του Πλατανίτη στη Ναύπακτο επιχείρησε ένας άντρας 35 ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega όταν η γυναίκα είδε τον άνδρα να … “Ο βιασμός μου δεν ολοκληρώθηκε επειδή αντέδρασα”, φέρεται να λέει η 45χρονη από τη Ναύπακτο AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»