Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη -Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα

06:51 - 01/07/2020

Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος - Αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη – «Οι δράστες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει η Βικτώρια Καρύδα

Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του θύματος στο Πανόραμα της Βούλας.

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Μακρή: Για τις 9 Ιουλίου διεκόπη η δίκη – Παρούσα η Βικτώρια Καρύδα

Παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε και η Βικτώρια Καρύδα.

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Μακρή: Αρχίζει η δίκη – «Οι δράστες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει η Βικτώρια Καρύδα

Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του θύματος στο Πανόραμα της Βούλας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη - Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα

Αναβιώνει την Τετάρτη (01/07) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δολοφονία του Γιάννη Μακρή - Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δολοφονία Μακρή: Για τις 9 Ιουλίου διεκόπη η δίκη – Παρούσα η Βικτώρια Καρύδα

ΕΛΛAΔΑ  Στις 9 Ιουλίου θα συνεχιστεί η δίκη για την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του θύματος στο Πανόραμα της Βούλας. Παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε και η Βικτώρια Καρύδα. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», είχε δηλώσει μάλιστα αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης. Κεντρικό πρόσωπο στην όλη υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οπ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δολοφονία Μακρή: Αρχίζει σήμερα η δίκη - Τι ζητά η Βικτώρια Καρύδα (pics)

Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που έγινε…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δολοφονία Μακρή: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Για τις 9 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός τον Οκτώβριο του…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη -Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα

Lamianow.gr Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη -Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατηγορούμενους ως δολοφόνους του άνδρα της Γιάννη Μακρή, αναμένεται να βρεθεί σήμερα η Βικτώρια Καρύδα σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία. Και αυτό γιατί για σήμερα έχει προσδιοριστεί να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για το στυγερό έγκλημα που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του θύματος στο Πανόραμα της Βούλας. «Έχω απόλυτη […] Δολοφονία Μακρή: Σήμερα η δίκη -Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η κυβέρνηση εντείνει το πρέσινγκ στο ΠΑΣΟΚ - Πριν τον προϋπολογισμό το ραντεβού Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη

Τζορτζίνα Κούπερ: Από κίρρωση ήπατος ο θάνατος ενώ έκανε διακοπές στην Κω

Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε 7 πυραύλους που εκτόξευσε η Ουκρανία εναντίον της περιφέρειας Κουρσκ

Καιρός: Ήλιος με... δόντια σήμερα - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία και πότε αναμένονται βροχές

Τζάστιν Τριντό: Χόρευε σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ ενώ στο Μόντρεαλ τα «έσπαγαν»

Εχουν κι αυτοί οι αριθμοί την αξία τους