Μας κάνετε πλάκα; -Γ.Φλωρινιωτης: «Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές!»

21:14 - 30/06/2020

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ Αντιμιάν και μίλησε για τις περιπέτειες που έχει ζήσει λόγω των πλαστικών επεμβάσεων, ενώ εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από τις περιπέτειες του με τις πλαστικές επεμβάσεις –«Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές. Μου είχαν βάλει σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά, η οποία έπεσε, πρήστηκα και παραμορφώθηκα. Έχει μείνει λίγη, να δούμε πότε θα φύγει»- εξήγησε από πού εμπνεύστηκε τα ρούχα που φορούσε στην πίστα πάντα με παγιέτες. «Ήμουν στο ορφανοτροφείο της Φλώρινας τότε και μας πήγαιναν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Μια Κυριακή λειτουργούσε ο Δ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις