«Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας»!

16:36 - 30/06/2020

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα και δίνει μια… ασυνήθιστη συνέντευξη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο […] The post «Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας»! appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας»!

“Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές. Μου είχαν βάλει εδώ σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά, η οποία έπεσε και πρήστηκα”. «Δεν έχω κάνει πολλές ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Φλωρινιώτης κατά Λευτέρη Πανταζή: Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας

Μια ασυνήθιστη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, φόρεσε το μαγιό του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας! (VIDEO)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε μια... διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", μέσα από τη θάλασσα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Λευτέρη Πανταζή. "Το παιδί αυτό έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Εντάξει, κάνει λίγο τον Βοσκόπουλο, δεν έχει κάνει κάτι δικό του στο χώρο για να ξεχωρίσει. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι τέτοιος άνθρωπος; Μην ανοίξω το στόμα μου! Ο Λευτέρης; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας!", είπε προς έκπληξη όλων ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας» (vid)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ασυνήθιστη συνέντευξη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Από όλα όσα είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στον Αρτ, ξεχωρίζουν οι αναφορές του στις πλαστικές επεμβάσεις και στον Λευτέρη Πανταζή. The post Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Φλωρινιώτης ξεφτιλίζει τον Πανταζή: Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ξέσπασε κατά του Λευτέρη Πανταζή. Το παιδί αυτό έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Εντάξει, κάνει λίγο τον Βοσκόπουλο, δεν έχει κάνει κάτι δικό του στο χώρο για να ξεχωρίσει. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι τέτοιος άνθρωπος; Μην ανοίξω το στόμα μου! Ο Λευτέρης; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας!, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.   Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Φλωρινιώτης ξεφτιλίζει τον Πανταζή: Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε