Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…»
11:03 - 02/11/2019
Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με την ανάρτηση για τα τρία χρόνια από το θάνατο του πατέρα του.
The post Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για την απώλεια του πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου»
Το μοντέλο και ηθοποιός ήταν αρκετά δεμένος με τον πατέρα του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ)
O Γιάννης Σπαλιάρας, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην απώλεια του πατέρα του, που του του στοίχισε πολύ
The post Συγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…»
Ήταν στις αρχές Νοέμβρη του 2017, λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή LaBiri Biri, όπου συμμετείχε στο πάνελ, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας έμαθε ότι ο πατέρας του, Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο δεν έκρυψε την θλίψη του και, μάλιστα, το δυσάρεστο γεγονός ήταν ένας από τους λόγους που τον έκαναν να πει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με την ανάρτηση για τα τρία χρόνια από το θάνατο του πατέρα του
Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο πατέρας
του* Γιάννη Σπαλιάρα * [1]"έφυγε" από τη ζωή.
Το πρώην μοντελο δημοσίευσε στον...
Διαβάστε το στο ekriti.grΣυγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μήνυμα του! «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (Photos)
Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας! Τρία χρόνια μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, συγκλονίζει με το μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η…
The post Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μήνυμα του! «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (Photos) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr