Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…»

11:03 - 02/11/2019

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με την ανάρτηση για τα τρία χρόνια από το θάνατο του πατέρα του. The post Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για την απώλεια του πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου»

Το μοντέλο και ηθοποιός  ήταν αρκετά δεμένος με τον πατέρα του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ)

O Γιάννης Σπαλιάρας, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην απώλεια του πατέρα του, που του του στοίχισε πολύ The post Συγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον νεκρό πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου…»

Ήταν στις αρχές Νοέμβρη του 2017, λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή LaBiri Biri, όπου συμμετείχε στο πάνελ, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας έμαθε ότι ο πατέρας του, Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο δεν έκρυψε την θλίψη του και, μάλιστα, το δυσάρεστο γεγονός ήταν ένας από τους λόγους που τον έκαναν να πει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με την ανάρτηση για τα τρία χρόνια από το θάνατο του πατέρα του

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο πατέρας του* Γιάννη Σπαλιάρα * [1]"έφυγε" από τη ζωή. Το πρώην μοντελο δημοσίευσε στον...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μήνυμα του! «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (Photos)

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας! Τρία χρόνια μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, συγκλονίζει με το μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η… The post Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μήνυμα του! «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»