Nάντια Χαλαμανδάρη: Συνεργασία μεγατόνων με άρωμα Όσκαρ για να προβάλλει χαρισματικούς Έλληνες!

12:30 - 30/06/2020

Η Ελληνίδα παραγωγός και δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη μαζί με τον γαλαζοαίματο και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας γιο της Νίκολας, βρίσκεται...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Nάντια Χαλαμανδάρη: Συνεργασία μεγατόνων με άρωμα Όσκαρ για να προβάλλει χαρισματικούς Έλληνες

Η Ελληνίδα παραγωγός και δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη μαζί με τον γαλαζοαίματο και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας γιο της Νίκολας...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

“Matilda”: Οι επώνυμοι που παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα του δημοφιλούς μιούζικαλ στο Θέατρο Παλλάς

«Γιατί;»: Η ερώτηση που πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να θέτουμε στα παιδιά

Madwalk 2024: Super stars συναντούν top σχεδιαστές και fashion brands στο πολυαναμενόμενο event της χρονιάς

Χάρης Ρώμας: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη νέα φημολογούμενη σχέση της Μαρίνας Σταυράκη – «Δεν έχω ιδέα, δεν μιλάω για τις πρώην»

Τι φόρεσαν οι διάσημες Ελληνίδες σε εγκαίνια ινστιτούτου αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν πήγα στο event επειδή έχω λίγη τσίπα, δεν θέλω να τη βλέπω»