Στο GNTM «η ενέργεια έχει αλλάξει» και ίσως έχουν «βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές»
12:09 - 30/06/2020
Τους άντρες του Greece’s Next Top Model συνάντησε από τη Φωλιά των Κου Κου η Τζώρτζια Γεωργίου. Ο Άγγελος Μπράτης, […]
The post Στο GNTM «η ενέργεια έχει αλλάξει» και ίσως έχουν «βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο GNTM "η ενέργεια έχει αλλάξει" και ίσως έχουν βρει "3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές" (VIDEO)
Τους άντρες του Greece’s Next Top Model συνάντησε από τη “Φωλιά των Κου Κου” η Τζώρτζια Γεωργίου. Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για το GNTM της νέας εποχής.
Άγγελος Μπράτης: «Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point».
Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδ
Διαβάστε το στο thestival.gr