Κέιτι Πέρι: «Όταν είχα χωρίσει με τον Ο.Μπλουμ έχασα το χαμόγελό μου» (βίντεο)

11:35 - 30/06/2020

Η 35χρονη ποπ σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στον σύντομο αλλά πολύ οδυνηρό χωρισμό που είχε το 2017 με τον Ορλάντο Μπλουμ. Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει περάσει καθώς οι δύο τους σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί όμως για την τραγουδίστρια ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη συναισθηματικά. «Έχασα το χαμόγελό μου», είπε η τραγουδίστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο CBC Radio One για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ γεμάτο και δικό μου. Για καιρό ακροβατούσα. Ένιωθα την επικύρωση, την αγάπη, τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο αλλά μετά αυτό άλλαξε. Η καριέρα μου είχε απογειωθεί. Ο χω

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις