«Στα “Εγκλήματα” μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος»

20:30 - 29/06/2020

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο οποίος μίλησε για […] The post «Στα “Εγκλήματα” μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Νικολαϊδης: Στα "Εγκλήματα" μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, αλλά και στη συμμετοχή του στα Εγκλήματα. «Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δρα

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Στα “Εγκλήματα” μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω»

Ο ηθοποιός, Σταύρος Νικολαϊδης, ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη συμμετοχή του στη σειρά, αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε.  The post «Στα “Εγκλήματα” μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταύρος Νικολαϊδης: Στα «Εγκλήματα» μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Εγκλήματα», αλλά και για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης. «Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα» είπε. «Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.00

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σ. Νικολαΐδης: «στα “Εγκλήματα” μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά την απώλεια της μητέρας του, ενώ σχολίασε τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούσαν την εποχή που συμμετείχε στα "Εγκλήματα". «Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»