Η πρόγνωση του καιρού της Δευτέρας από τον Τάσο Αρνιακό

11:23 - 29/06/2020

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». "Έρχεται θερμή εβδομάδα",  είπε  χαρακτηριστικά. Δείτε όσα είπε για τη σημερινή ημέρα   var...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόκκινο Ποτάμι και τις Δευτέρες από τον Ιούλιο

To Κόκκινο Ποτάμι κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές, βάζοντας φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen κάθε Κυριακή βράδυ. Πλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε την σειρά του Μανούσου Μανουσάκη δύο φορές την εβδομάδα, αφού από τον Ιούλιο η σειρά θα προβάλλεται και κάθε Δευτέρα στις 22.00. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, το Κόκκινο Ποτάμι αναμένεται να ρίξει αυλαία την Δευτέρα 13 Ιουλίου, ενώ δεν υπάρχει το ενδεχόμενο προβολής 2ου κύκλου. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κόκκινο Ποτάμι και τις Δευτέρες από τον Ιούλιο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει