Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε τα πάντα για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου

11:09 - 29/06/2020

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από πολλά χρόνια σχέσης και ο χωρισμός τους απασχόλησε έντονα τα […] The post Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε τα πάντα για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζούλια Νόβα εξήγησε για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου

«Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά», είπε η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Τζούλια Νόβα μιλάει για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήταν το πρωί της Δευτέρας η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε τα πάντα για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου (VIDEO)

Η Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη της εκπομπής "Happy Day" και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου. "Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ. Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση. Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς. Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Τζούλια Νόβα μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου (video)

Μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε