Μύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!
09:24 - 28/06/2020
Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real".
The post Μύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μύρωνας Στρατής: Πατέρας για πρώτη φορά σύντομα
Η εγκυμονούσα σύντροφός του, Κατερίνα Ζαπάρδα διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!
Ο Μύρωνας Στρατής διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς σε λίγο καιρό η αγαπημένη του, Κατερίνα......
Διαβάστε το στο ZouglaΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς! Η κρυφή εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Μπαμπάς θα γίνει σε λίγο καιρό ο Μύρωνας Στρατής.
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!
Ο Μύρωνας Στρατής διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς σε λίγο καιρό η αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαρπάδα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας!
Το πρώτο τους παιδί θα φέρουν στον κόσμο ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαρπάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην Realnews, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν ένα αγοράκι σε μερικές εβδομάδες.
Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και, αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση «επώνυμη» πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί, γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαρπάδα.
The post Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας!
Ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαρπάδα, θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας […]
The post Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας! appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς! Η κρυφή εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Διαβάστε το στο queen.grΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς! Η κρυφή εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Διαβάστε το στο onsports.grΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς! Η κρυφή εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Διαβάστε το στο astrology.grΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς! Η κρυφή εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Διαβάστε το στο mothersblog.grΜύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!
Στα σύννεφα πετούν ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαρπάδα, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν ένα αγοράκι σε μερικές εβδομάδες. Πριν από ένα χρόνο, ο Μύρωνας Στρατής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα ότι νιώθει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας
Ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαρπάδα, θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην Realnews, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν ένα αγοράκι σε μερικές εβδομάδες. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και, αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση επώνυμη πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί, γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δί
Διαβάστε το στο spoilersΟ Μύρωνας Στρατής θα γίνει μπαμπάς!
Πατέρας θα γίνει ο Μύρωνας Στρατής, καθώς η σύντροφός του, Κατερίνα Ζαρπάδα, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με τη RealNews, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, το οποίο θα γεννηθεί σε λίγο καιρό από τώρα. Μπορεί η σχέση αυτή να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή, μετράει όμως ήδη τέσσερα χρόνια. “Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη […]
Διαβάστε το στο politik.grO Mύρωνας Στρατής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας
«Realnews», ο Μύρωνας Στρατής και η
αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαρπάδα, καθώς...
Διαβάστε το στο ekriti.gr