Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ξεκάθαρος για την μετά Ελένη Μενεγάκη εποχή

17:06 - 27/06/2020

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει, αλλά οι συνεργάτες της μένουν. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι επαγγελματικά ένα από τα πιο κοντινά της […] The post Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ξεκάθαρος για την μετά Ελένη Μενεγάκη εποχή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίθανη απάντηση Κουτσογιαννόπουλου σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη

Η λιτή αλλά σαφής απάντηση που δίνει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει, αλλά οι συνεργάτες της μένουν. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι επαγγελματικά ένα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Απίθανη απάντηση Κουτσογιαννόπουλου σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Τι σκέφτεται να κάνει μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Τα τηλεοπτικά του σχέδια μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη (vid)

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να φεύγει την επόμενη σεζόν από το τηλεοπτικό τοπίο όμως οι συνεργάτες της μένουν. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι επαγγελματικά ένα από τα πιο κοντινά της Ελένης και όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει μετά… The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Τα τηλεοπτικά του σχέδια μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»