Νίκος Αλέφαντος: Σήμερα η κηδεία του

11:08 - 27/06/2020

Την περασμένη Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος «έφυγε» από την ζωή […] Το άρθρο Νίκος Αλέφαντος: Σήμερα η κηδεία του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αλέφαντος: "Αθάνατος" και χειροκροτήματα στην κηδεία του

Σήμερα κηδεύεται ο Νίκους Αλέφαντος στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και απλοί πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του Νίκου Αλέφαντου. Ο Νίκος Αλέφαντος πέθανε σε ηλικία 81 ετών την περασμένη Τρίτη και σήμερα Σάββατο συγγενείς, φίλοι και φίλαθλου λένε το τελευταίο “αντίο” στον Νίκο Αλέφαντο. Στεφάνια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Σωκράτη Κόκκαλη και πολλούς ακόμη παράγοντες του αθλητισμού και της κοινωνίας, έχουν γεμίσει το χώρο, ενώ το φέρετρό του είχε πάνω τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού. Ιαχές “αθάνατος” και χειροκρότημα, τον συνόδευσαν σ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics)

Πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και απλοί πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, […] The post Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics) appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Αλέφαντος: Το τελευταίο χειροκρότημα! Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του

Η σορός του θρύλου του ποδοσφαίρου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και το φέρετρό του καλύπτει η σημαία του Ολυμπιακού, που τόσο αγάπησε. The post Νίκος Αλέφαντος: Το τελευταίο χειροκρότημα! Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics)

Lamianow.gr Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics) Αυτή την ώρα η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με σημαία των “ερυθρολεύκων” το φέρετρό του. Πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και απλοί πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το λαϊκό […] Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Η Mercedes εξακολουθεί να θέλει να επιστρέψει σε φόρμα πριν από τη μέση σεζόν

Αταλάντα – Άρσεναλ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

“Σφιχτοί” στην Ryanair ή δεν έχουν χιούμορ ή έχουν και δεν το καταλαβαίνουμε

Αθηνά Οικονομάκου: Η Ματίνα Παγώνη σχολίασε την ηθοποιό – Είναι φίλη με την πρώην… πεθερά της

Έχω παιδιά: Η υπόθεση από τη νέα κωμική σειρά του Mega

Survivor: Ακραία τοποθέτηση για τη Γεσθημανή…