Νέος γύρος «ξεκατινιάσματος» για την Τζούλια Νόβα και τον πρώην της - «Έχει φαγωθεί ότι είμαι σε σχέση ενώ δεν είμαι»

09:43 - 27/06/2020

Νέο δημόσιο «ξεκατίνιασμα» ξεκίνησε η Τζούλια Νόβα, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και τις φήμες που ακολούθησαν περί σχέσης της με πρόσωπο που ασχολείται με extreme sports. «Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι», δηλώνει και προσθέτει: «Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι». Η πανέμορφη παρουσιάστρια δεν διστάζει, μάλιστα, να αποκαλύψει από πού ξεκίνησαν οι φήμες περί νέας σχέσης.  «Κατά την άποψή μου, από

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις