Μαρκέλλα - Πρώην σύζυγος της 33χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο - ΒΙΝΤΕΟ

08:09 - 27/06/2020

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Βόμβα» του πρώην συζύγου της 33χρονης - «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πρώην σύζυγος της 33χρονης για την αρπαγή της 10χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο (VIDEO)

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο άνδρας αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της κατηγορουμένης με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δεδομένο πως μιλά για πρώτη φορά. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», γνωστοποίησε Ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για ν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μαρκέλλα: Πρώην σύζυγος 33χρονης – «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – Δεν ήταν μόνη της»

O πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την κατηγορουμένη της αρπαγής της 10χρονης. The post Μαρκέλλα: Πρώην σύζυγος 33χρονης – «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – Δεν ήταν μόνη της» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Με μήνυση απαντά ο πρώην σύζυγος στην 33χρονη: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. 

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της δήλωσε πως η δράστιδα «καλύπτει κάτι πολύ μεγάλο». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, διέψευσε κατηγορηματικά τις δηλώσεις της 33χρονης...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μαρκέλλα - Πρώην σύζυγος της 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Μαρκέλλα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Σπάει την σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Προσπαθεί να κρύψει κάτι πολύ μεγάλο

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο άνδρας αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της κατηγορουμένης με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δεδομένο πως μιλά για πρώτη φορά.Καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», γνωστοποίησε Σε κατάστα

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης - «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», γνωστοποίησε Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του. «Έπαθα μι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών...

Διαβάστε το στο news.gr

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – ΒΙΝΤΕΟ Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο άνδρας αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της κατηγορουμένης με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δεδομένο πως μιλά για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, […] Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – ΒΙΝΤΕΟ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο (βίντεο)

Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο άνδρας αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της κατηγορουμένης με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δεδομένο πως μιλά για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΜΑΡΚΕΛΛΑ-Σύζυγος της 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη»

Να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναφορικά με την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας επιχειρούν οι Αρχές, την ώρα που το ανήλικο κορίτσι συνεχίζει να φιλοξενείται σε δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας, πρώτο μέλημα είναι το παιδί να ξεπεράσει […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μαρκέλλα – Πρώην σύζυγος της 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Μαρκέλλα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Ο άνδρας αναφέρει πως είναι συγκλονισμένος για τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη […] The post Μαρκέλλα – Πρώην σύζυγος της 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο η πρώην σύζυγός μου»

Δήλωση σοκ από τον πρώην σύζυγο της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου, για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», δηλώνει ο πρώην σύζυγος Μιλώντας στο MEGA ο πρώην σύζυγος της 33χρονος δηλώνει […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;